Címlap A közösség
A Joomla! közössége PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2006. október 13. péntek, 20:50

Kérdése van? A forum.joomla.org címen 210.000-nél is több taggal működő online fórum az új és a tapasztalt felhasználók számára egyaránt remek lelőhely. Ne habozzon, tegye fel a legfogósabb kérdéseit, a közösség arra vár, hogy meglássa, mit szándékozik tenni a Joomla! webhelyével.

Be szeretné mutatni az új Joomla! weblapját? Akkor keresse fel a Bemutatók fórumát.

Be szeretne lépni?

Ha úgy gondolja, hogy a Joomlával dolgozni móka és kacagás, addig várjon csak, amíg elkezd vele dolgozni. Mi szívesen segítünk a Joomla! felhasználóknak, hogy megtegyék a nagy ugrást a segítő tagokká válásban, ugyanis sokféleképpen tud segíteni a Joomla! fejlesztésében:

  • Küldjön be híreket a Joomláról. Hírportálunkon közreadunk minden, a Joomlával kapcsolatos információt. Ha van valamilyen Joomla!-híre, melyet szeretne megosztani a közösség tagjaival, akkor küldje be itt a hírt, cikket, közleményt vagy recenziót.
  • Jelentse be a hibákat és kérjen új funkciót a hibakövetőkben. Kérjük, hogy olvassa el a Hibák bejelentése (angol) ismertetőt, melyből megtudhatja, hogyan szeretjük a hibabejelentések tálalását
  • Küldjön be javításokat az új és/vagy javított viselkedéshez. Kérjük, hogy olvassa el a Javítások beküldése ismertetőt (angol), ha érdeklik a javítás beküldésének részletei.
  • Csatlakozzon a fejlesztési fórumhoz, és ossza meg ötleteit, hogyan tökéletesítsük a Joomlát. Mindig nyitottak vagyunk a javaslatokra, bár valószínűleg szkeptikusan fogadjuk a nagy léptékű javaslatokat, melyek mögött nincs valamennyi forráskód.
  • Csatlakozzon valamelyik Joomla! munkacsoporthoz, és hozza személyes tapasztalatait a Joomla! közösségbe. Bővebb információt a különféle munkacsoportokról a a munkacsoportok listájában talál.

Mindössze ennyit kell tudnia, ha szeretne csatlakozni a Joomla! fejlesztői közösségéhez.

Módosítás dátuma: 2008. március 23. vasárnap, 09:27
 
Hirdetés
Copyright © 2024 Talentum Kft. Minden jog fenntartva.
A Joomla! a GNU/GPL licenc alatt kiadott szabad szoftver.
Fordította a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete